Ford förbättrar Mustang Mach-E med bättre dragkapacitet

Inför för det nya modellåret 2023 förbättrar Ford elbilen Mustang Mach-E. Bland nyheterna finns en betydligt förbättrad dragkapacitet. Från tidigare 1000 kilo till 1500 kilo.

Dessutom får elbilen förbättrad förarassistansteknik. Som standard ingår Fords Intelligent Automated Cruise Control 2.0. Systemet kan använda information från navigationssystemet och den framåtriktade kameran för att automatiskt anpassa fordonshastigheten. Den läser inte bara av hastighetsskyltar utan anpassar också hastigheten efter kommande kurvor, svängar och rondeller.

Dessutom kommer ett par nya kosmetiska tillval. Det är de två nya färgvalen Vapor Blue och Carbonized Grey. Samt två nya val av lättmetallfälgar.

– Mustang Mach-E utvecklades från grunden för att leverera karaktären och prestandan hos vår ikoniska Mustang. Nu har vi gjort den första SUV-medlemmen i Mustang-familjen ännu mer frestande för det ständigt växande antalet kunder som är redo att anamma den elektriska revolutionen, säger Martin Sander, general manager, Ford Model e, Ford Europa.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.