Flera elbilspremiärer på eCarExpo Stockholm i helgen

Pressbild: Honda e.

Nu till helgen, 8–9 februari arrangeras elbilsmässan eCarExpo på Friends Arena i Stockholm. Mässan är ett årligen återkommande evenemang som arrangeras i flera städer runtom i Skandinavien.

För den som är nyfiken på elbilar och laddteknik är mässan värt ett besök. Du har under mässan möjlighet att provköra flera elbilsmodeller och provsitta desto fler. På plats finns och representanter från exempelvis laddboxar och andra tillbehör för just elbilar.

Under mässan finns en hel del premiärer och nya elbilar att ta en närmre titt på. Bland annat finns Polestar 2, Audi e-tron Sportsback, Volkswagen ID.3, Honda e, Mini Cooper SE och Mazda MX-30 som nya premiären. Även utställare som Tesla, Mercedes, Jaguar, Kia, BMW, Renault finns på plats och visar upp sina modeller.

Provkör elbilar under eCarExpo

Under eCarExpo erbjuds också möjligheten att provköra flera elbilar. Provkörningen sker på en 600 meter lång inomhusbanan runt Friends Arena. Listan över rena elbilar att provköra kan göras lång:

BMW i3, Hyundai Ioniq Electric, Hyundai Kona Electric, Jaguar i-Pace, Kia e-Soul, Kia e-Niro, Mercedes e-Vito, Mercedes EQC, Mini Cooper SE, Nissan Leaf och Renault Zoe.

Vårt tips är att besöka mässan så tidigt som möjligt om du vill provköra många bilar. Provkörningarna måste nämligen bokas på plats, och tiderna för vissa populära modeller kan ta slut.

Mer om eCarExpo Stockholm hittar du på mässans hemsida via denna länk.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.