Fisker släpper detaljer om terrängpaketet till Fisker Ocean Force E

I början av augusti stod nyheterna från Fisker Ocean som spön i backen. Tre nya elbilar men dessutom ett terrängpaket till Fisker Ocean. Nu släpper Fisker lite nya detaljer om paketet. Den största glädjande nyheten för den vacklande beställaren är att paketet kan antingen beställas i samband med köp av en Ocean, eller köpas till i efterhand till Ocean Extreme och Ultra.

Paketet inkluderar bland annat 33-tumsdäck på 20-tumshjul, speciella dämpare, hasplåtar och underredesskydd. Genom en mjukvaruuppdatering kommer sedan det ”terrängläge” som tillvalet kräver.

– Force E är vår strävan att tillföra nollutsläpp till terrängvärlden. Så att människor som älskar friluftsliv kan uppleva det på ett mer hållbart sätt och utan de negativa kopplingarna till de förbränningsfordon som har dominerat segmentet i decennier, säger VD Henrik Fisker.

Fisker Ocean Force E ska gå att beställa under första kvartalet av 2024. Priserna kommer meddelas längre fram.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.