Fira in våren med elbilsträff i Malmö – Allt om Elbil på plats

Våren är på ingång och lite före alla andra är Malmö. Därför stundas det för vårmönstring och elbilsträff på Rifil laddpark den 13 april. Träffen startar klockan 16.00.

Alla elbilar är välkomna, oavsett märke med förhoppning om många trevliga möten och diskussioner. Rifil laddpark bjuder på kaffe, korv och lottar ut en gratis laddsession under kvällen. Mat och dryck går också att köpa i kiosken.

Jag själv kommer så klart att pallra mig ner från Jönköping till träffen i Malmö. På plats finns också mina trevliga branschkollegor Peter Esse och Christoffer Gullin som bland annat ligger bakom den populära podden Elbilsveckan.

Rifil Laddpark finner du vid Stora Bernstorp på Gullrisvägen 7 strax utanför Malmö. Mer information hittar du i träffens Facebook-event här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.