Eways öppnar världens första butik för laddstationer i Täby

Pressfoto: Eways

I januari slår Eways upp dörrarna till världens första butik för elbilsladdning i Täby Centrum. Butiken kommer att visa upp ett brett sortiment av laddstationer och laddtjänster. Satsningen ska underlätta för privatpersoner, företag och organisationer att ställa om till ett fossilfritt bilägande.

– Om vi kan hjälpa människor att förstå att det är enkelt och smidigt att köra elbil så kommer fler att byta bort sin dåliga vana – fossilbilen. I vår nya butik kommer besökarna att på nära håll kunna titta och känna; och lära sig mer om hur man tar steget till att köra fossilfritt, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways.

Den nya butiken kommer att fungera både som affär och showroom. Niclas berättar att ett viktigt skäl till att öppna en fysisk butik är att nå ut till fler människor. Och att de människorna ska kunna nå Eways och berätta om sina behov.

I ett annat meddelande berättar Eways att man nu också söker personal till butiken. Läs mer om tjänsten: Driven proffssäljare till Sveriges första laddbutik här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.