En första titt på interiören av Porsche Taycan – kommer med Apple Music

Porsche Taycan, kör Apple Music.

I takt med att lanseringen av elbilen Porsche Taycan närmar sig börjar Porsche också avslöja fler detaljer kring elbilen. En är att Porsche får inbyggt stöd för Apple Music – en streamingtjänst för musik från Apple. Det är första gången en bil blir helt integrerad med musiktjänsten, skriver Porsche.

Desto mer spännande är att Porsche väljer att illustrera nyheten med en bild på interiören av Porsche Taycan. Den nya bilden ger oss för första gången en titt på delar av instrumentpanelen och bilens interiören.

Apple Music ligger fullt integrerat i elbilens infotainmentsystemet, Porsche Advanced Cockpit. Du kan välja låtar och spellistor genom touchskärmen eller genom röstkommandon.

Givetvis kommer Taycan också ha stöd för Apple CarPlay, så att du kan koppla upp och synkronisera din iPhone mot bilen. Huruvida Porsche Taycan också får Android Auto är ännu oklart.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.