Elon Musk om Tesla-strejken: ”Stormen har passerat”

Arkivbild: Elon Musk i Berlin.

Tesla deltog i en intervju på plattformen X med Nicolai Tangen som är VD för Norges Bank Investment Management ikväll. Där kommenterade han den svenska Tesla-strejken, genom att rycka på axlarna också säga att det värsta antagligen har passerat.

– Stormen har passerat på den fronten. Jag tycker att saker är i någorlunda gott skick i Sverige, så, ja, jag tror att saker är bra, kommenterade Elon.

– Överlag känns framtiden bra. Det kommer dyka upp hinder här och där, men jag tycker att framtiden känns bra, avslutade Elon om ämnet.

Strejken har snart pågått i sex månader, vilket nu också inkluderar flera sympatiåtgärder. I förra veckan skrev Seko att de lyckades stoppa öppnandet av en Tesla Supercharger-station i Ljungby genom att hindra att det lokala energibolaget anslöt stationen till elnätet.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.