Elon Musk intervjuas av anrika CBS 60 Minutes – se intervjun här

Elon Musk visar Lesley Stahl autopiloten. Foto: CBS 60 Minutes

Teslas Vd Elon Musk har suttit ner med Lesley Stahl från det anrika nyhetsprogrammet CBS 60 Minutes. Som vanligt är programmets intervjuer personligen fokuserade på intervjupersonen i fråga – och intervjun med Elon är inget undantag.

 Vi får höra hur Elon Musk kämpade för Teslas överlevnad under produktionen av Tesla Model 3 i våras. Hur Tesla lyckades vända en förlust på 100 miljoner dollar i veckan till en vinst genom att skala upp produktionen ännu mer med en ny produktionslina i ett tält. Inte helt utan stora krav på de anställda.

Lesley frågar också hur det går med Teslas för $35 000, just nu kostar den billigaste versionen $39 000 utan tillval. Elon tror att den är här om 5-6 månader men poängterar att det inte är ett löfte.

Intervjun ser du direkt hos CBS, där du också kan läsa intervjun (videon ligger överst i artikeln och börjar spela av sig självt när du går in på sidan).

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.