Electrify America öppnar skrytig laddstation i San Francisco

Electrify America har bokstavligen slagit upp porten till en liten annorlunda laddstation i San Francisco. Stationen är nämligen placerad inomhus mitt i stadens centrum i en modernt utsmyckad lokal.

Här finns 20 snabbladdare med en effekt på upp till 350 kW. Medan kunderna laddar kan de koppla av i bekväma lounger med dryck och enklare tilltugg av mat. Här finns också gratis wifi och toaletter.

Bilister har tillgång till laddplatsen dygnet runt. Den är också bevakad av säkerhetspersonal dygnet runt för att skapa en tryggare plats.

– Vi är fast beslutna att göra elbilar tillgängliga för alla, särskilt i täta stadsområden som San Francisco. Vår expertis kommer från att bygga över 250 stationer i Kalifornien och fler än 900 i Nordamerika och gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativ laddningsinfrastruktur i samhällen där människor bor och arbetar, säger Robert Barrosa, VD och koncernchef för Electrify America.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.