Elbilsuppstickaren MG öppnar showroom på Avenyn i Göteborg

Pressbild: Hedin

Hedin Bil som ansvarar för den svenska försäljningen av kinesiska elbilsuppstickaren MG öppnar ett showroom i centrala Göteborg. På plats kommer man att visa upp de elektrifierade modellerna från MG som nyligen haft premiär i Sverige.

Konceptet har man valt och kalla MG Brand Store och butiken öppnar idag på Kungsportsavenyn 26. Lokalen ligger mitt emot Polestars visningslokal och en kort promenad från Teslas visningslokal vid Brunnsparken.

I butiken kommer MG visa upp elbilen MG ZS som förra månaden toppade registreringsstatistiken bland elbilar i Sverige och hybriden MG EHS. Dessutom kommer den sportiga elsuven Marvel R att finnas på plats från hösten.

– Vi är förväntansfulla och väldigt glada över att få möjlighet att öppna upp vår nya MG Brand Store här på Kungsportsavenyn, säger Kimberly Greko, Butiksansvarig MG Brand Store Avenyn.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.