Elbilsmässan eCarExpo är tillbaka – förnyar sig med analog och digital mässa

Förra årets upplagor av elbilsmässan eCarExpo uteblev. Nu tar man dock nya tag och då passar man på att förnya sig. Mässan blir både analog och digital.

eCarExpo arrangeras på flera platser i Norden. På Svenska Mässan i Göteborg arrangeras mässan den 3-5 december och då passar man på att dubbla mässytan till 20 000 kvadratmeter. På plats kommer man också erbjuda provkörning av elbilar.

Till Stockholm och Friends Arena kommer mässan den 4-6 februari 2022. Även här kommer man erbjuda provkörningar, och det på en inomhusprovkörningsbana. Årets första mässa arrangeras redan dock i Köpenhamn i Øksnehallen den 29-31 oktober.

Ett nytt grepp är också en digital version av mässorna, det genom en virtuell eventplattform där besökare ska kunna interagera med hjälp av artificiell intelligens-teknologi.

– Vårt mål är att förmedla atmosfären, innehållet och inspirationen i eCarExpo direkt till individer i både hem och kontor. Genom vårt nya samarbete med ifairs kan vi nu föra ut eCarExpo till ett ännu bredare samhälle. Därmed kan vi anpassa vår populära konsumentmässa till det nya händelselandskapet och våra besökares nya behov.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.