Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Notis

Elbilskaravan för att fira Göteborg 400 år arrangeras 4 juni

I år fyller Göteborg 400 år. Det har stadens elbilister bestämt sig för att uppmärksamma. Fredag 4 juni arrangerar Tesla Owners West Sweden tillsammans med andra klubbar och föreningar en elbilskaravan genom staden.

Alla med elbil är välkomna att delta. Starten går klockan 18.00 (4 juni) vid Polestar HQ på Assar Gabrielssons gata 9. Elbilkaravanen kommer sedan åka över den nya Hisingsbron, över avenyn och längs nya allén. Karavanens slutdestinations är därefter Teslas Servicecenter i Mölndal.

Mer information om elbilskaravanen och möjligheten till att anmäla sitt deltagande finns på evenemangets Facebooksida som du hittar här.

– Detta gör alla vi för att fira Göteborg 400 år och att det är en sådan bra stad att köra elbil i, skriver Tom Sjötun, ordförande i Tesla Owners West Sweden i ett mail till Allt om Elbil.

Eftersom vi har en pågående pandemi påminner arrangören också om att alla sitter kvar eller står vid sina bilar och inte minglar omkring under samlingen.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons