Elbilistens planeringsapp ABRP får nya funktioner – och snart kommer CarPlay

Elbilistens favoritapp A Better Route Planner (ABRP) har över julen blivit ännu bättre. På julafton släpptes en uppdatering där det nu är möjligt att ta hänsyn till önskemål om bekvämligheter. Nu går det att planera resor med stopp vid restauranger, shoppinggallerior eller hotell som erbjuder laddning utmed med den planerade rutten.

Nyheterna slutar inte där. ABRP har också på sin Facebook avslöjat att appen snart också får stöd för CarPlay. I en kort bildserie med rubriken ”En liten titt i ABRP-labbet” får vi se en navigationsapp med CarPlay-stöd på testbänken.

A Better Route Planner är ett svenskutvecklat planeringsverktyg för elbilister. Genom att lägga till sin elbil och justera variabler som bland annat väder, temperatur, last och andra förutsättningar är det enkelt att planera sin körning. Appen föreslår lämplig rutt och eventuella laddstopp.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.