Svensk leverans av elbilen Jaguar I-PACE i september – firar med artisten Dua Lipa

Snart går startskottet för de första leveranserna av den efterlängtade elbilen Jaguar I-PACE. I Sverige har ett hundratal personer lagt en beställning och de första leveranserna kommer att ske i mitten på september.

I samband med lanseringen av Jaguar I-PACE inleder Jaguar också Jaguar också en turné tillsammans med världsstjärnan Dua Lipa. Eventet blir ett startskott för en serie Jaguar-event över hela Europa som går under namnet The PACE: Säsong 1, som ska hylla Jaguars SUV-modeller, där I-PACE ingår.

”Jag ser så mycket fram emot att min första bil blir I-PACE och i och med detta får äran att markera genombrottet för den nya elbilsdrivna generationen”, skriver Dua Lipa i ett pressmeddelande.

Världsartisten Dua Lipa i en Jaguar.

”Dua Lipa x Jaguar”-samarbetet lanseras 3 september på Jaguars sociala kanaler och webbsidor i Europa och under en exklusiv konsert i Amsterdam.

I Sverige kostar I-PACE från 829 000kr. Då får du en I-PACE i grundutförande, utrustad med ett batteri på 90 kWh, som ska räcka till 47 mil. Den klarar 0-100km/h på 4,8 sekunder.

Läs mer i artiklen: Allt vi vet om Jaguar I-PACE.

https://www.youtube.com/watch?v=CnW_-d6lcFM&feature=youtu.be

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.