Elbilen Honda e visas i nya färger – när brittiska köplats-reservationen öppnar

Nu har Honda i Storbritannien öppnat möjligheten att reservera ett exemplar av Hondas kommande elbil Honda e. Britter har möjligt att lägga en deposition på £800 (ca 9800kr) för att garantera en plats i kön.

Men det intressanta i sammanhanget för oss i Sverige är att man redan nu kan välja en färg på bilen. Det är första gången vi får se Honda e i någon annan färg än vitt med svart tak.

Färgerna som går att välja är (fritt översatt) ”Modern stål metallic”, ”Ladd-gul”, ”Platinum vit metallic”, ”Kristallblå metallic” och ”Kristallvart pärlemo”.

Vi ska dock notera att bilen vi ser är prototypen av Honda e. Den färdiga stadspendlar-elbilen visas upp senare i höst. Den beräknas ha en räckvidd på 200 km, och ska kunna snabbladdas till 80% på 30 minuter.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.