Elbil Sverige bjuder in till event om elfordon på Scandinavian Raceway Anderstorp

Den 20–21 augusti står elfordon i fokus på Scandinavian Raceway i Anderstorp. Då arrangerar elbilsföreningen Elbil Sverige evenemanget ”El för alla – alla för El” där du kan lära dig mer om att äga och köra elbil.

På plats finns också utställare som visar upp elbilar, elbåtar, solpaneler, laddboxar och annan ny teknik. För den som vill provköra elbilar kommer möjligheten att finnas genom ett 20-tal elbilsmodeller.

Som medarrangör står också Solar Team från Chalmers Tekniska Högskola och Högskolan i Halmstad. På plats kommer studenter från lärosätena visa upp de soldrivna elbilarna som de tävlar med i Bridgestone Solar Challenge i Australien. Dessa innovativa skapelser kan färdas upp till 300 mil på direkt solenergi.

Under El för alla – alla för el kommer det också hållas intressanta föreläsningar och presentationer om ny teknik. Evenemanget är helt kostnadsfritt, men en parkeringsavgift på 100 kronor tillkommer.

Mer finns att läsa på evenemangets hemsida, El för alla.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.