Efterlängtade Tesla Model 3 kommer till Sverige, med start imorgon

Foto: Tesla

Nu har de första i Sverige, som förhandsbokat en Tesla Model 3 fått en inbjudan om att komma och titta på den i Teslas showrooms runtom i Sverige. Det tycks röra sig om en bil, som kommer cirkulera bland showroomen runt om i Sverige. Inbjudan som skickats ut säger följande:

”Kom till Tesla Mall of Scandinavia, den första butiken i Sverige som visar upp Model 3. Från och med den 14 november kan du besöka oss och med ditt reservationsnummer få prioritetsåtkomst till att sitta i en Model 3 och uppleva det stora glastaket, premiuminteriören och touchskärmen på 15 tum. Teslas produktspecialister kommer att finnas på plats för att besvara frågor om din kommande beställning.”

Visning sker i prioriterad ordning, efter vilket reservationsnummer man har. Vi tolkar dock inbjudan som så att andra också får komma och titta, och möjligtvis prova i mån av plats.

På Teslas hemsida finns information om när bilen kommer finnas tillgänglig, och på vilka platser runtom i landet:

  • Tesla, Mall of Scandianavia, Stockholm – 14-25 nov
  • Tesla, Göteborg, 24 nov-8 dec
  • Tesla, Täby Centrum, 26 nov
  • Tesla, Malmö, 17 dec

Samtida premiärer i Europa

Även i Norge, Tyskland och Frankrike kommer rapporter om att Tesla Model 3 kommer att visas upp för första gången imorgon.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.