Dodge Charger som elbil läcker ut – här ser du premiären

Idag är det premiär för nya eldrivna Dodge Charger och redan ett par timmar före premiären har de första bilderna läckt ut på den kommande elbilen. Bilderna är gryniga men visar en bil som utan tvivel för tankarna till Charger-serien.

Tidigare inför premiären har Dodge visat upp ett koncept med två dörrar, men nu ser vi också att nya el-Chargern dessutom verkar komma i ett utförande med fyra dörrar.

Från interiören finns två ytterligare gryniga bilder. Ett på infotainmentsystemet som här har en vy med en översikt på drivlinans status och effektuttag. Den andra interiörbilden visar ratten och de skålade stolarna.

Så ser du premiären

Premiären av Dodge Charger kommer att sändas online med start klockan 17.00 idag svensk tid. Du kan se den i videospelaren nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.