”Ditt nästa laddstopp kommer bli mycket roligare” – Tesla lanserar spel

”Ditt nästa laddstopp kommer bli mycket roligare”, skriver Tesla som nu lanserar en utökade spelplattform till Tesla Model 3. Sedan tidigare har det funnits en serie påskägg i bilen som gjort att man kan spela enklare spel.

Nu tar Tesla det till nästa nivå. Enligt en video från Tesla heter tjänsten Tesla Arcade och kommer erbjuda en serie spel.

Här kan du via bilens pekskärm eller ratt(!) spela en serie klassiska spel som Atari Missile Command och Asteroids. Eller det senaste tillskottet Beach Buggy Racing 2 (som du också ser i reklamvideo nedan).

https://twitter.com/Tesla/status/1141041018835353600

Den nya uppdateringen med spel börjar rulla ut till Tesla Model 3-ägare under dagarna skriver Tesla. Samtidigt bjuder man också in till sina Tesla Showrooms från 18-30 juni över hela världen, för den som är extra nyfiken på arkadspelen i bilen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.