Dags att rösta om nya Tesla Superchargers

För en månad sedan ställde Tesla en öppen fråga om var användare önskade se nya Tesla Superchargers. Nu har Tesla summerat svaren och skapat en omröstning med finalisterna.

I Sverige finns tre finalister: Mellerud, Stockholm och Piteå. För att rösta kräver Tesla att man skapar ett konto på deras hemsida, eller att man redan har ett befintligt konto genom att man äger en Tesla eller är en Supercharger-kund.

Varje användare har fem röster att fördela på kartan. Det är också möjligt att föreslå ytterligare platser för framtida omröstningar.

Teslas nätverk av snabbladdare är idag ett av Europas största publika snabbladdningsnätverk. Nyligen passerade Tesla 10 000 Superchargers i Europa. I Sverige finns det omkring 800 Superchargers fördelade över 65 stationer. Ungefär 80 procent av dessa är öppna för alla elbilsmärken.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.