Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Cupra visar interiören på sitt första elbilskoncept

Seats prestandamärke Cupra kommer visa upp ett koncept på en eldriven och sportig SUV på motormässan i Frankfurt. Men redan nu retar man oss med en bild på ratten och instrumentpanelen. Det är inte mycket att se förutom en ratt, några reglage och en digital skärm för instrumentpanel.

Biltillverkaren skriver att interiören kommer använda sig av inslag av kolfiber, kontrastrika färger och skulpterad design, för att matcha bilens exteriör.

Cupra kommer berätta mer om bilen i samband med en digital lanseringen som äger rum den 2 september. Och troligtvis ännu mer under motormässan i Frankfurt veckorna efter. Tills dess finns endast några få teaserbilder att gotta oss i.

Koncept av elbil från Cupra.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Eldrift

1500 iskalla kilometer genom Finnmark och Troms med fem nya elbilar. Det är årets upplaga av norska elbilföreningens vintertest. Testet som startade tidigare i...

Elbil

Det cirkulerar rykten om att Tesla kommer uppdatera Tesla Model S och Model X inom kort. Det har fått flera fans att bevaka Teslas...

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons