Circle K öppnar nya ultrasnabba 300-kW-laddare i Skåne

Sveriges bensinstationer fortsätter utbyggnaden av ett nätverk med snabbladdare över hela landet. Både OKQ8 och Circle K är två stationskedjor som i stor omfattning satsar på snabbladdning.

I dagarna invigde Cirlce K i Eslöv nya snabbladdare. Här finns numera fyra ultrasnabba laddstationer med en kapacitet på upp till 300 kW.

– Vi har en hög ambition och takt i vår utbyggnad av ultrasnabba laddare och det känns mycket roligt att vi nu kunnat öppna upp i Eslöv, säger Jenni Alterling, Senior Manager E-mobillity på Circle K. 

Circle K har som mål att bygga laddplatser med en kapacitet på upp till 300 kW i anslutning till alla större vägar och knutpunkter under de kommande åren.

– Vi ser laddningsmöjligheterna som en självklar del av vårt utbud, och efterfrågan här i Eslöv har dessutom varit stor eftersom det saknas andra publika, ultrasnabba laddare i närområdet. Nu kan vi dock erbjuda alla som passerar, och självklart även alla Eslöv-bor, laddning i absolut toppklass, säger Sandra Hansén Stationschef på Circle K Eslöv.

Här finns Circle K:s snabbladdare:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.