ChargeNode kombinerar laddning och belysning för offentliga p-platser

ChargeNode är kända för sina stilrena laddningslösningar för större parkeringsytor med ladduttagen stilrent integrerade i ett staket. Nu presenterar ChargeNode en ny produkt i samarbete med ateljé Lyktan. Samarbetet har gett en lösning som kombinerar stilren design med funktion.

Nu sitter ladduttagen integrerade i en belysningspollare. Den nya laddstolpen med belysning ska bidra till att skapa en välkomnande och trygg parkeringsmiljö. Lösningen har plats för två eller fyra ladduttag.

– Det handlar om att skapa ett hållbart ljus med visuell komfort. Vi har till exempel tillfört ett vackert raster som bryter ljuset och ger ett dekorativt ledljus. Med en 360 graders ljusspridning och hög färgåtergivning ger den nya belysningspollaren ett utmärkt ljus för parkeringsplatser. Eftersom belysningen dessutom är dimbar kan den anpassas efter olika ljusförhållanden, förklarar Malin Gadd på ateljé Lyktan.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.