Brabus släpper en egen fräsig version av Smart #1

När Smart #1 lanserades presenterande man också en Brabus-version av den komapkta elbilen. Men för Brabus tycks det inte ha varit tillräckligt som nu släpper ett eget sportkit signerat Brabus till Smart #1.

– Mer urban fest. Mer Brabus. Med ett urval av svarta och djärva exteriörkomponenter gjorda av högkvalitativ polyuretan, en unik hjuldesign samt typiska Brabus-uppgraderingar för din interiör har ägare av Smart #1 Bra nu möjlighet att mer än någonsin göra sin bil till något personligt och exklusivt.

Uppgraderingen inkluderar också 19-tums lättmetallfälgar alternativt 21-tum för den som vill ha något mer ”high-end”. Ett paket med sportfjädrar sänker bilen med 35 millimeter för ett extra djärvt utseende.

Uppgraderingen inkluderar också en ny Smart #1 Brabus-inredning insteg med bakgrundsbelyst Brabys-logotyp och aluminiumpedaler. Nya högkvalitativa golvmattor i svart velour samt tillhörande bagagerumsmatta, båda med en röd broderad Brabus-logotyp samt passpoaler och dekorativa sömmar i samma färg för ytterligare sportiga accenter.

Vad uppgraderingen kostar framkommer inte. Men en lämplig start är antagligen att börja med själva bilen, en Smart Brabus #1 kostar från 534 900 kronor.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.