Bli först med att provköra elbilen Polestar 3 – Polestar deltar i Musikhjälpen

Ikväll klockan 20.00 startar sändningen av populära radioprogrammet Musikhjälpen som sänder dygnet runt i 144 timmar med tre programledare inlåsta i en glasbur i centrala Göteborg. Fokus för årets välgörande insamling är barn på flykt undan krig och konflikter.

Det är i samband med det som Polestar auktionerar ut möjligheterna att bli testförare för en halv dag. I fokus står så klart då provkörningen av nya elsuven Polestar 3. Intäkterna från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen.

Vinnaren och en vän får då chansen att bli några av de första i världen att provköra Polestar 3. Provkörningen kommer att ske vid Polestars testanläggning Hällered utanför Göteborg tillsammans med Polestars chassiutvecklare och testförare Joakim Rydholm.

Auktionen hittar du via Tradera. I skrivande stund är det vinnande budet på 19 410 kronor.

Polestar 3 vid Polestars testanläggning Hällered.
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.