Bilder på Tesla Model 3 visar stilren interiör

Det märks att vi börjar närma oss produktionsstarten på nya Tesla Model 3. Tesla börjar allt mer öppet visa upp fler testbilar på vägarna i Kalifornien.

Bilarna är numrerade – någon bild visar en Model 3 med en siffra ända upp till nummer 67, som tyder på att det troligt finns ett gäng testbilar producerade.

Interiören tydligt avbildad

Bilderna som nu syns kommer från en Tesla-fanclub på Facebook – och i bildserien finns en av de första bilderna som tydligt visar insidan på bilen. De visar en mycket avskalad och ren instrumentpanel med en ratt, 2 mugghållare och en centralt placerade skärm – som vi sedan tidigare vet är på 15 tum.

Allt om Elbil älskar interiören.

Produktionen för Tesla Model 3 räknas påbörjas i juli och det är i USA som kunderna blir först ut med att få sina förhandsbeställda bilar. Leverans i Sverige är mitten av 2018.

Vi avslutar med två bilder på exteriören också – för njutningens skull.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.