Bilder på okänd elbil från Volkswagen

Foto ur film från CBS TV.

I en serie bilder tagna i en omgivning där texten Volkswagen Group Research, en utvecklings- och forskningsavdelning inom VAG-koncernen ser vi en spännande elbil och något sportlig liten elbil med VW-emblem på fälgarna. Att bilen är en elbil råder det inget tvivel om.

Är detta bilder på den första Golfen ur serien Volkswagen ID, företagets helt renodlade plattform för elbilar? I ett forum för norska e-Golf-entusiaster debatteras det flitigt om det inte rentav är en eldriven Volkswagen Polo vilket i så fall skulle komma som en oväntad nyhet.

Se filmen här:

https://www.youtube.com/watch?v=oE-Yi_TDgPM

2019 har Volkswagen lovat oss en renodlad elbil, byggd med start i höst från grunden på en helt egen plattform. Volkswagens eldrivna satsningar går under namnet Volkswagen I.D.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.