Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Bilder på höjdpunkter från eCarExpo Göteborg

I helgen genomfördes elbilsmässan eCarExpo i Göteborg. Under mässan ställde biltillverkare, laddföretaget och andra företaget kopplade till laddbar teknik. Det fanns flera nyaheter och innovationer under mässan.

Här kommer ett gäng bilder på höjdpunkterna från mässan.

Ett av de stora dragplåstren under mässan var Polestar. På plats fanns hybriden Polerstar 1 och den renodlade elbilen Polestar 2. För den sistnämnda ringlade sig köerna långa under hela mässan.

Även Tesla fanns på plats. Här visade man upp Model S, Model X och Model 3. Intresset var fortsatt högt på Tesla under stora delar av mässan, precis som förra året då Model 3 gjorde Sverige-premiär.

Konceptet BMW Vision Dynamic som ska visa framtidens elbil från BMW. Konceptet har fångat en rymlig sedan med flera sportiga attribut.

På plats fanns också nyliga uppdaterade Renault Zoe och Kia e-Soul. Två populära elbilar i det lägre prissegmentet.

Nissan visade upp en specialinredd version av Nissan NV200. Den eldrivna skåpbilen ska i detta fall fungera som ett mobilt kontor.

Under mässan visades också flera andra typer av fordon utöver bilar. Det fanns också elmotorcyklar och elmopeder. Till exempel den trehjuliga Omotion ETR, som också fanns tillgänglig att provköra under mässan.

Det var inte bara markbundna farkoster på plats. PureFlight visade upp sitt eldrivna flygplan för två. Med en räckvidd på 30 mil kan flygplanet duga för den mesta rekreationsflygningen.Relaterad läsning

Skriven av

Grundare av Allt om Elbil. Fascineras av elbilen och vill påskynda en elrevolution av bilindustrin.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Nu är Hummer tillbaka som en eldriven pickup. Den nya GMC Hummer är lika rejäl som det bensinslukande originalet. Dessutom kommer den utmana Tesla...

Elbil

Häromdagen kom de första uppgifterna som visar att Tesla kommer tillverka Tesla Model 3 Standard Range Plus i Kina för export till den europeiska...

Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons