Bildelningstjänsten Aimo Share förnyar sin fordonsflotta med Volkswagen ID.3 och ID.4

Pressbild: Aimo Share

Aimo Share lanserades 2018 som Stockholms första bildelningstjänst med elbilar. Genom en app kan medlemmarna plocka upp närmsta tillgängliga bil, köra dit de behöver och lämna bilen. Bilarna går att låna för kortare enkelresor inom staden men går också att hyra mer traditionellt för längre resor och utflykter.

Idag berättar Aimo att man förnyar hela sin elbilsflotta med Volkswagen ID.3 och och ID.4. De nya bilarna kommer introduceras successivt med start denna månaden.

– Med nya större bilar med längre räckvidd och kortare laddningstid kommer våra kunder kunna resa längre och ta med fler familjemedlemmar eller vänner i bilen, säger VD Takaaki Imamura.

– Vi är glada och stolta över att Aimo Share har valt våra nya elbilar ID.3 och ID.4. Intresset för elektrisk rörlighet bara ökar, inte minst i storstäderna, och en bildelningstjänst innebär att ännu fler får chansen att upptäcka fördelarna med en elbil. Vi kommer att följa satsningen med stor spänning och önskar Aimo Share all lycka till! säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Sverige.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.