Bästa stället att snabbladda elbilen på i sommar

Bild: Peter Esse.

Sommaren är här och med det är det också semestertider. Kanske finns en bilsemester, eller någon annan längre sommarutflykt planerad? Att resa utom räckhåll från den trygga och pålitliga laddboxen i hemmet eller på jobbet innebär så klart att det blir dags att snabbladda publikt.

Min vän Peter Esse har satt samman en kort video, med tre viktiga saker att tänka på när det kommer till snabbladdning i sommar.

– Idag ska vi prata om det bästa stället och kanske också billigaste att ladda på. Här i Sverige och i Europa på sommarsemestern. Elbilsvärlden är så pass ny att det ändras lite beroende på säsong och tidigare har svaret alltid varit skaffa ett Elli-abonnemang. Då kan du ladda väldigt billigt på Ionity med resultatet att det varit ganska mycket köer där. Nu är svaret i stället Tesla Supercharger, inleder Peter video med.

Peters tre tips på hur du ska snabbladda vid Tesla Superchargers på bästa sättet, och också hur du kommer billigast undan kan du se i videon nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.