Avtäckning av nya Tesla-produkt på måndag

Tesla håller en avtäckning av ny produkt på måndag. Nyheten avslöjade Teslas Vd Elon Musk på Twitter.

Elon avslöjar inte mer än så. Utan säger att eventet kommer att äga rum på måndag. Frasen ”oväntat av många” som också fick plats i tweeten syftar nog på att själv avtäckandet kom oväntat, och inte det som ska avtäckas.

Sedan tidigare finns också ett event inplanerat den 28 oktober, där Tesla och SolarCity ska lansera solcellspaneler för hus, nästa generation av Powerwall och en ny laddare till Tesla.

Spekulationerna är många

På den sociala plattformen Twitter, spekuleras det hejvilt. Ett par troliga scenarion är troligtvis mer information om Tesla Model 3, eller ytterligare information om en ny kompakt-SUV som tros heta Model Y. Vi kan också komma att få se en minibuss, där Elon har stora planer på att revolutioner hur vi åker kollektivt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.