Avtäckning av Hondas koncept på sportig elbil

Tidigare i månaden kunde Allt om Elbil visa en mycket diskret bild på Hondas koncept för en sportig elbil. Bilden sa inte så mycket, men nu, i samband med motormässan i Tokyo visar man fler bilder på den läckra elbilen.

Konceptet går under namnet Honda Sports EV Concept. Honda beskriver själva bilen som en elbil med prestanda med artificiell intelligens inuti en kompakt kaross med målet att förverkliga glädjen när föraren kan ha en känsla av symbios med bilen.

Tidigare har Honda visat upp bilder på en eldriven bil som ska illustrera Hondas vision av en kompakt och eldriven bild för stadsmiljö. Hondas elbil för stadsmiljö ska lanseras på den europeiska marknaden under 2019. Sportversionen har Honda ännu inte avslöjat någon tidplan för, och de berättar inte mycket mer på Tokyo-salongen än det vi kunnat berätta om i den här artikeln.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.