Autoexperten lanserar laddboxar med installation till hemmet

Verkstads- och tillbehörskedjan Autoexperten börjar leverera elbilsladdning till hemmet under konceptet ”installerat och klart”. Nu kan du enkelt köpa en laddboxlösning, där montering och installation ingår i priset. Laddboxarna kommer från Charge Amps och erbjuds i tre modeller. Installationen görs i samarbete med elinstallatören Glacell.

Laddboxarna finns i utförande för både laddkontakt Typ 2 och Typ 1. Laddstyrkan kommer i två hastigheter, 3,7 kW respektive 11 kW. Priset med installationen ligger runt 18 495 till 20 495kr beroende på modell. Detta är före bidrag från Natursvårdsverket som täcker halva kostnader upp till 10 000kr.

– Genom samarbetet med Glacell, som med sin kunskap och rikstäckande bredd är en perfekt partner för oss, gör vi det enklare för våra kunder att vara elbilsägare, säger Anders Nilsson, affärsområdeschef på Autoexperten.

Laddboxarna köps direkt på Autoexpertens hemsida. Efter leverans av laddboxen gör man en tidsbokning med installatören.

Denna artikeln innehåller sponsrade länkar till Autoexperten.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.