Audi visar teaser på en Audi RS e-tron GT som ska sparka snö

Audi har släppt en teaser på en ny version av Audi RS e-tron GT. Den sportiga RS-modellen med en dubbla uppsättning motorer som levererar totalt 440 kW (598 hk) och klarar 0 till 100 km/h på 3,3 sekunder får alltså en ny skrud för ett nytt sammanhang.

Det vi får se är Audi RS e-tron GT Ice Race Concept som är inspirerad av det österrikiska alpracet GP Ice Race. Konceptet verkar inte ha några större ändringar till designen. En ny exteriörfärg i grått med kontrastfärger i lila. Inuti har Ice Race Concept en svartvit interiör med vita säten.

Audis teaser på modellen ser du nedanför:

– Det är dags att växla upp och omfamna framtidens prestanda. Audi RS e-tron GT Ice Race Concept är redo att bryta isen. Med en oklanderlig blandning av arv och innovation är den här konceptbilen konstruerad för att dominera vägen, sparka upp snö oavsett årstid och omfamna framsteg du kan känna, skriver Audi kort om modellen.

Premiär 28 maj

Mer om konceptet kommer vi att få se den 28 maj. Då är det nämligen premiär. Den kommer sändas live och går att se i videospelaren nedanför, med start klockan 10.00 den dagen:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.