Annons: Nu kommer Elli till &Charge – appen som belönar dig med gratis laddning

Appen &Charge belönar dig med gratis laddning när du genomför olika “Utmaningar” som att lämna feedback på och utvärdera publika laddstationer. I höstas lanserades appen i Sverige. Då kunde du växla in dina belöningar mot laddningskrediter hos Plugsurfing. 

Nu utökas appen med fler möjligheter till att lösa in belöningarna hos andra populära laddningstjänster vilket gör appen användningsbar för betydligt fler. 

Det senaste tillskottet är Elli vilket så klart då också inkluderar WeCharge, Skoda Powerpass och Cupra/Seat EasyCharging. Sedan en tid tillbaka finns det också stöd för Northe, Monta och Charge myHyundai utöver Plugsurfing och Elli.

Den feedback som du lämnar i appen förmedlar &Charge vidare till de anslutna operatörerna som får en lägesbilder över sina stationer. Det gör det enklare för operatörerna att planera sina underhåll rätt vilket frigör mer resurser till nya investeringar. Vinsten för dig blir gratis laddning och ett bättre och mer stabilt nätverk av publik laddning.

Mer om &Charge och hur appen fungerar berättar jag om i videon nedan:

Sponsrat erbjudande: Appen &Charge hittar du både i Apple AppStore och Google Play. Genom att registrera dig i appen med kampanjkoden DCFJQP får du 20 gratis-kilometer till att börja med. Du kan också följa denna länken. (Notera: Bonusen kommer efter att du löst din första utmaning).

Detta inlägg är sponsrat av &Charge.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.