Absolut första titten på elbilen Audi E-tron i denna reklamfilm

”Vi uppfann inte elbilen, vi injicerade den med Audi-DNA,” inleder Audi sin reklamfilm om den kommande elbilen Audi E-tron. I reklamfilm som ska visas i samband med Emmy-galan (TV-världens motsvarighet till Oscars-galan) i början på nästa vecka har Audi valt att visa upp produktionsversionen av elbilen.

Och det är de bästa och mest avslöjande glimtarna av bilen vi fått se hittills. Även om det är riktigt snabba klipp så hinner man se flera härliga detaljer och drag på bilen. Allt om Elbils samlade bedömning är att den är riktigt vacker och definitivt skapar ett ha-begär. Titta själv på klipper nedan, vi njuter:

https://www.youtube.com/watch?&v=rHmXOkA-cUM

Den officiella avtäckningen sker i San Francisco på tisdag morgon, svensk tid. Vi kommer återkommer med en sammanfattning från lanseringseventet.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.