250 000 har förhandsbokat Tesla Cybertruck – men är den för stor för Sverige?

Förhandsbokningarna på Tesla Cybertruck fortsätter att strömma in. På två dygn fick Tesla in 154 000 förhandsbokningar. Den siffran är nu fem dagar efter lanseringen uppe i 250 000 varav de sista 50 000 kommit in på två dygn, uppger Vd Elon Musk.

När Tesla Cybertruck lanserades fick vi se en bjässe helt olik alla andra typer av bilar. Framför allt är den riktigt stor. Närmre sex meter lång, och två meter hög och nästan lika bred. Tesla Club Sweden har tittat närmre på måtten, och försökt besvara den stora frågan: Kommer den få plats? Den intressanta läsningen hittar du hos TCS här.

En tröst kan vara att Elon också uttalat sig om att det kan vara logiskt att också lansera en mindre version av Cybertruck längre fram.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.