20 000 har förhandsbokat elbilen Volkswagen ID.3

Volkswagens styrelsemedlem Jürgen Stackmann tog idag till Twitter för att uppdatera omvärlden om intresset för den kommande elbilen Volkswagen ID.3.

ID.3 är Volkswagens svar på den nya ”folkelbilen” som ska visas upp officiellt i september. För drygt en månad sedan öppnade man förhandsbokningen av elbilen, där man erbjuds reservera sig en köplats för 10 000kr till när bilen väl lanseras. På 24 timmar fick man snabbt in 10 000 reservationer.

Nu berättar Jürgen att Volkswagen på drygt en månad fått in 20 000 förhandsbokade Volkswagen ID.3. Målet var att nå 30 000 i september, vilket också är taket för antalet förhandsbeställningar man väljer att erbjuda – och nu indikerar Jürgen indirekt att man kommer nå detta målet redan innan september.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.