Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Volkswagen visar mer från sin el-SUV I.D. Crozz

Volkswagen kommer att visa mer från sitt elbilskoncept I.D. under bilsalongen i Frankfurt som börjar nästa vecka. Då har VW arbetat vidare med sitt elbilsdrivna koncept I.D. Crozz som hade premiär på en motormässa i Kina i våras.

Det omdesignade konceptet är närmre verkligheten av den eldrivna SUV man kommer rulla ut 2020. Speciella kännetecken från konceptet som kommer nå verkligheten är fronten och bakänden. Andra detaljer är den breda huven och ett tak i en svart högblank yta.

Den elektriska drivenheten och integreringen av litiumjonbatterier i bilens golv kommer resultera i en stort och öppen yta med fyra individuella säten.

På bilsalongen i Frankfurt, 12-24 september, presenteras en vidareutvecklad version av elbilskonceptet I.D. CROZZ

Nästa vecka lär vi få se mer av bilen under mässan i Frankfurt. Se konceptfilmen nedan:Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

I förra veckan började det komma indikationer på att världspremiären för den elektriska Folkabussen närmar sig. Genom en reklamfilm som Allt om Elbil fick...

Elbil

Efter att under många år ha setts som en pionjör inom elbilar med Nissan Leaf är det dags för Nissan att öka takten ytterligare....

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons