Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Om Allt om Elbil

Kristofer Rask, Allt om Elbils grundare

Allt om Elbil är en snabbväxande samlingsplats för dig som tror på en framtid där våra bilar är utsläppsfria. Vi är övertygande om att elbilen är rätt väg att gå.

Nyheter om elbilar. Här hittar du dagliga nyheter om elbilar och det som hör till. Här hittar du också tester, recensioner och egna reflektioner.

Fokus ligger på ett innehåll om helelektriska elbilar och det som hör till. Det finns en tydlig avgränsning, och jag skriver sällan om laddhybrider och andra utsläppsfria fordonstekniker.

Historik

Det hela började sommaren 2016. Jag saknade samlad information om elbilar på svenska. Med mottot ”själv är bäste dräng”, mitt intresse för elbilar och teknik växte Allt om Elbil fram.

Webbplatsen blev snabbt populär i takt med att utvecklingen av elbilen gick framåt. Idag vågar jag påstå att webbplatsen är en av Sveriges största med fokus på elbilar.

Kontakt

För allmän kontakt eller frågor kan du maila direkt till info@alltomelbil.se. Du kan också nå mig på telefon 0793-366783. (Om du behöver hjälp kring elbilar är jag tacksam om du istället skickar ett mail, så hjälper jag dig i mån av tid)

Presskontakt: Om du vill skicka pressreleaser eller annan information skickas dessa lämpligast till press@alltomelbil.se

Företagsinformation

Webbsidan drivs och ägs av genom helägda företaget Raskimedia i Göteborg. Jag rapporterar opartiskt utan påverkan från externa företag och intressen. För annonsförfrågan, läs mer här.

Postadress:
Raskimedia i Göteborg, c/o Rask
Långängen 16
417 22 Göteborg

Elbil

I förra veckan började det komma indikationer på att världspremiären för den elektriska Folkabussen närmar sig. Genom en reklamfilm som Allt om Elbil fick...

Elbil

Efter att under många år ha setts som en pionjör inom elbilar med Nissan Leaf är det dags för Nissan att öka takten ytterligare....

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons